Page 1 of 1

displaying results

Posted: Thu Feb 05, 2015 11:52 am
by hatfam
Our race is Sunday and I think I have most everything figured out. I still have 1 issue. I am using a Champ timer with Grand Prix software. The results for a heat are not displayed on the computer/ software until the gate is reset and the reset button is pushed. Is there a way to get the results to display as soon as the race is complete?

Thanks
Tom

Re: displaying results

Posted: Thu Feb 05, 2015 12:11 pm
by gpraceman
What version of the software are you running? Please include the full version number (e.g. 14.0.1323.5).

Do you have the number of lanes in the Software Settings screen set to the number of lanes that your timer has?

Re: displaying results

Posted: Fri Feb 06, 2015 10:40 am
by hatfam
Sorry, I figured it out right after I posted. I have a 4 lane champ timer on a 3 lane track, I plan to add a lane. Software is set for 3 lanes but the 4th "timer" lane is still active. The timer was still set to 4 lanes. Now I have to flip the dummy lane to the other side.

Thanks

Re: displaying results

Posted: Fri Feb 06, 2015 11:05 am
by gpraceman
I'm not sure on that timer, but you might be able to simply cover that sensor with something opaque, so the timer will ignore that lane.